Gluten free brownie

Θα χρειαστώ:

  • 250 γρ. σοκολάτα με 60-70% περιεκτικότητα σε κακάο
  • 2 βανίλιες
  • 2 πρέζες αλάτι
  • 200 γρ. βιτάμ
  • 150 γρ. φουντούκια αλεσμένα
  • 150 γρ. καρύδια αλεσμένα
  • 150 γρ. δαμάσκηνα ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 3 αυγά

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρολάκι λιώνω τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη. Προσθέτω τις βανίλιες, τη ζάχαρη και το αλάτι ανακατεύοντας.
  2. Σε μπωλ χτυπάω 3 αυγά και έκτοτε προσθέτω τους ξηρούς καρπούς και τα δαμάσκηνα.
  3. Περιχύνω το μίγμα σοκολάτας στο μπωλ και συνεχίζω να ανακατεύω έως ότου γίνει το μίγμα ομοιογενές.
  4. Καλύπτω ένα μεσαίο ταψάκι με λαδόκολλα και απλώνω το μίγμα.
  5. Ψήνω για 30′ στους 170 C.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *